links   sitemap disclaimer

...verwerken naast werken
    
 
U bent nu hier: Home > TRAININGEN > INCOMPANY EN MAATWER...

Trainingen op het gebied van traumatische gebeurtenissen en agressie

Trauma Opvang Nederland biedt incompany trainingen en trainingen op maat aan. De trainingen zijn uiteenlopend van aard, maar hebben een gemeenschappelijke deler: schokkende of traumatische gebeurtenissen en agressie. De trainingen hebben betrekking op het zoveel mogelijk voorkomen van schokkende gebeurtenissen, op het beperken van de schade bij dit soort gebeurtenissen, op het omgaan met schokkende gebeurtenissen en op de mogelijke gevolgen van schokkende gebeurtenissen.

Er zijn een aantal basistrainingen samengesteld, namelijk: ‘Opvang en nazorg na een traumatische gebeurtenis’‘Omgaan met agressie’‘Telefonische communicatie’, ‘Omgaan met mensen met psychische klachten en beperkingen’‘Omgaan met mensen met psychische klachten en verslaving’ en ‘Beter samenwerken door communicatie’. (U wordt doorverwezen naar de website van Emergenz.)

Deze basistrainingen zijn ook mogelijk als maatwerk, toegespitst op de specifieke situatie van uw bedrijf of organisatie. Daarnaast worden ook trainingen op maat ontwikkelt. Al naargelang uw wensen, kunnen we een bijpassende training ontwikkelen op het gebied van traumatische gebeurtenissen, agressie en uiteenlopende vormen van werkrelaties.

Voorlichting traumatische gebeurtenissen

Trauma Opvang Nederland geeft voorlichting op scholen en bedrijven over de impact van traumatische gebeurtenissen en op de betekenis van traumaopvang. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


 

 
     
  Direct hulp nodig?   
  Wij staan voor U klaar!  
   0800 777 44 44  
     
     
 
  Nieuws
 
  Vacatures
   

Traumaopvang copyright © 2011      Powered by Truestars CMS     Design by Slampaq Solutions BV     Privacyverklaring     Cookie Statement