links   sitemap disclaimer

...verwerken naast werken
    
 
U bent nu hier: Home > CASES > CASE 4

Case: Mediation en bedrijfsmaatschappelijke hulpverlening bij conflict

“De medewerker is weer met een goed gevoel aan het werk”

Melding: Bij een grote organisatie met filialen door het hele land hebben een medewerker en leidinggevende een geschil. Dit heeft een behoorlijke impact op de medewerker. Op advies van de regiomanager wordt een traject in bedrijfsmaatschappelijke hulpverlening opgestart. Er wordt een mediation traject opgestart met medewerker en werkgever.

Hulpverlening: Bedrijfsmaatschappelijk werk, mediation

Omschrijving: Er is een traject opgestart met de medewerker. Toen de lucht was geklaard, heeft de hulpverlener een gesprek belegd met de medewerker en de leidinggevende samen. In dit gesprek zijn voor zowel de medewerker als de leidinggevende duidelijke, bevredigende afspraken gemaakt over de samenwerking, die nu weer uitstekend verloopt. Daarnaast is er voor de medeweker een bedrijfs maatschappelijk werk traject  opgestart om de medewerker te coachen in het omgaan met kritiek.

In het kader van integriteit en vanuit onze gedragscode kunnen wij niet dieper ingaan op de specifieke hulpverleningstrajecten zoals in de hierboven omschreven case.

Wilt u meer weten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 
     
  Direct hulp nodig?   
  Wij staan voor U klaar!  
   0800 777 44 44  
     
     
 
  Nieuws
 
  Vacatures
   

Traumaopvang copyright © 2011      Powered by Truestars CMS     Design by Slampaq Solutions BV     Privacyverklaring     Cookie Statement