links   sitemap disclaimer

...verwerken naast werken
    
 
U bent nu hier: Home > CASES > CASE 2

Case: Hulpverlening na repatriëring van groep werknemers uit Midden-Oosten

“ Individuele gesprekken met de mensen uit de groep, in meerdere talen”

Melding: Repatriëring van werknemers van een groot internationaal concern. Betreft werknemers met hun gezinnen met een internationale verscheidenheid. Gezien de dreigende politieke situatie hebben ze alles moeten achterlaten.

Hulpverlening: Bijzondere opvang, grote groep, inzet meerdere hulpverleners

Omschrijving: Direct bij aankomst van de groep waren meerdere hulpverleners aanwezig. De hulpverleners hebben een korte toelichting gegeven van hun aanwezigheid en hun rol. De groep was zeer groot en divers. Er waren ook familieleden en kinderen aanwezig. De hulpverleners hebben individuele gesprekken gevoerd met de mensen uit de groep. De hulpverleners spraken meerdere talen, door de internationale samenstelling van de groep.
In een vervolgtraject is de groep wederom bijeengekomen, met de hulpverleners. De focus van deze sessie was psycho educatie.
Na deze groepssessie is telefonische nazorg verleend aan een gezin dat na de repatriëring naar een andere locatie in Europa is gegaan.
Behalve voor de groep, zijn de hulpverleners van Trauma Opvang Nederland er ook voor de werkgever en voor (arbo)artsen. De hulpverleners hebben bij deze case gezorgd voor goede coördinatie en afstemming met en tussen alle partijen.

In het kader van integriteit en vanuit onze gedragscode kunnen wij niet dieper ingaan op de specifieke hulpverleningstrajecten zoals in de hierboven omschreven case.

Wilt u meer weten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
     
  Direct hulp nodig?   
  Wij staan voor U klaar!  
   0800 777 44 44  
     
     
 
  Nieuws
 
  Vacatures
   

Traumaopvang copyright © 2011      Powered by Truestars CMS     Design by Slampaq Solutions BV     Privacyverklaring     Cookie Statement