links   sitemap disclaimer

...verwerken naast werken
    
 
U bent nu hier: Home > OVER ONS

Trauma Opvang Nederland: traumaopvang, tweedelijns hulpverlening en (bedrijfs) maatschappelijk werk

Slachtofferhulp/traumaopvang 24 x 7

Trauma Opvang Nederland biedt in geval van een traumatische gebeurtenis adequate slachtofferhulp / traumaopvang en indien nodig tweedelijns zorg bij bedrijven in heel Nederland. Wij verlenen 24 uur per dag, 7 dagen in de week traumaopvang. Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven heeft Trauma Opvang Nederland in het gehele land een netwerk van professionele, ervaren traumahulpverleners paraat. Door dit netwerk van hulpverleners voor slachtofferhulp / traumahulp is het mogelijk snel ter plaatse te zijn en de eerste zorg te verlenen aan de betrokken medewerkers binnen het bedrijf. Met Trauma Opvang Nederland verzekert u zich als werkgever van professionele ondersteuning voor uw werknemers, zeven dagen in de week, 24 uur per dag.

Netwerk van professionele hulpverleners voor traumaopvang/slachtofferhulp

De eerste traumaopvang/slachtofferhulp direct na de traumatische gebeurtenis is zeer belangrijk voor de uiteindelijke verwerking van het trauma. De traumahulpverleners van Trauma Opvang Nederland zijn hoog opgeleid en zeer ervaren in directe hulpverlening na een traumatische ervaring. Ook zijn al onze trauma hulpverleners in staat om goed in te schatten of er na de eerste traumaopvang/slachtofferhulp verdere professionele hulp nodig is. De traumahulp via Trauma Opvang Nederland is er altijd op gericht (langdurig) verzuim te voorkomen. Ook voor tweedelijns traumaverwerking is Trauma Opvang Nederland de aangewezen partij, met ons netwerk van hulpverleners, gespecialiseerde psychologen en (bedrijfs)maatschappelijk werkers.

 
     
  Direct hulp nodig?   
  Wij staan voor U klaar!  
   0800 777 44 44  
     
     
 
  Nieuws
 
  Vacatures
   

Traumaopvang copyright © 2011      Powered by Truestars CMS     Design by Slampaq Solutions BV     Privacyverklaring     Cookie Statement